Onderzoek
Loopt de actieradius van je fietsaccu ineens terug? Of gaat de kwaliteit van je accu achteruit? Ervaar je problemen met het gebruik van je e-bike en wil je weten of het aan de accu of aan de lader ligt? Wilt u uw elektrische fiets verkopen en een meetrapport bij uw accu hebben? Wij hebben de apparatuur in huis voor een fietsaccutest waarmee we jouw accu op capaciteit kunnen testen en de oplader op werking.

Een reparatie is anders dan een revisie. Bij een revisie vervangen wij het gehele accupakket, maar bij een reparatie vervangen wij alleen de connector, BMS of behuizing. Dit is goedkoper dan een nieuwe accu of revisie en je kunt snel weer op pad met je e-bike.

Hoe werkt het?

Meld je via onderstaande button aan voor een onderzoek van je accu.
Geef hierbij ook aan wat het probleem is.
Mocht je al weten welke revisie je wilt dan kun je deze rechtstreeks bestellen op deze website.

De kosten van een onderzoek bedragen €35,00 excl retourzending. Mocht je besluiten dat je revisie wenst of een vervanging van jouw accu dan vervallen deze onderzoekskosten. Een onderzoek wordt altijd door ons ingepland. Gemiddeld duurt dit 3-5 werkdagen.

Let op: niet alle accu's zijn te reviseren.

Wanneer u een accu stuurt uit onderstaande lijst ( niet te reviseren accu's) dan zijn we genoodzaakt om 25 euro in rekening te brengen voor administratie- en verzendkosten.

Als wij de accu en lader hebben getest en wij kunnen deze reviseren of repareren, maar kies je ervoor om het niet bij ons te laten maken, dan betaal je 35 euro onderzoekskosten.

Toestemming voor cookies