Gereedschap accu

Gereedschap accu

NIEUW! Makita 10.8V accu met extra grote capaciteit

AccuCompany is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het reviseren van accu’s voor verschillende toepassingen. Verder verkopen wij ook een aantal nieuwe accu’s, waaronder gereedschap accu’s. We vernieuwen regelmatig ons assortiment. Zo hebben we nu een nieuwe Makita 10.8V gereedschap accu met een extra grote capaciteit waar we jullie graag wat meer over willen vertellen.

 

De gereedschap accu

AccuCompany verkoopt gereedschap accu’s van verschillende merken waaronder Bosch , DeWalt, Festool, Hitachi, Milwaukee én Makita. Makita heeft een groot assortiment aan gereedschap accu’s en machines. Echter zijn de originele accu’s erg prijzig. Vandaar dat wij goedkopere replica versies in ons assortiment hebben.

Vaak kunnen deze gereedschap accu’s met een grotere capaciteit ingekocht worden. Zo ook deze Makita 10.8V Lithium accu. Deze gereedschap accu is een geschikte vervanger voor accunummers: BL1016, BL1015, BL1021B, BL1021B en BL1041B. Verder is de accu geschikt voor de volgende Makita machines: DF331DSME, DF332DSMJ, HS301DSMJ, JR103DSMJ, JR105DSMJ, SK700GDX, UB101DSM en UR100DSME.

Hogere capaciteit

Deze vervangende Makita gereedschap accu is uitgerust met een capaciteit van 3Ah en is gemaakt van lithium cellen. Door deze hoge capaciteit kun je langer klussen voordat de accu weer opgeladen dient te worden. Ideaal voor grotere karweien. De gereedschap accu is hoger dan het originele model. Dit heeft te maken met de grotere capaciteit die in de accu zit. Er zitten er meer cellen in de behuizing waardoor de accu iets hoger is dan de originele gereedschap accu. Dit heeft verder geen gevolgen voor je machine. Deze accu past, net als de originele, gewoon op de machine.

Oplader

Ondanks dat deze gereedschap accu een vervangende accu is, kan de originele lader gewoon gebruikt worden. De aansluiting van de accu blijft hetzelfde waardoor je geen nieuwe oplader hoeft aan te schaffen. Is je oude oplader versleten of stuk? Neem dan gerust contact met ons op. Naast gereedschap accu’s hebben wij ook een groot assortiment aan gereedschap accu opladers.

Ben je geïnteresseerd in deze gereedschap accu of naar een ander product in ons assortiment?

Check onze website of contacteer ons via +3140 251 4242. Hopelijk spreken we je snel!

 

Laat hier je reactie achter